/ Sky Box 

British Pavilion Venice Biennale Architecture 2017 

/ Sky Box 

British Pavilion Venice Biennale Architecture 2017 

/ Sky Box 

British Pavilion Venice Biennale Architecture 2017 

/ Sky Box 

British Pavilion Venice Biennale Architecture 2017 

/ Sky Box 

British Pavilion Venice Biennale Architecture 2017 

Sky Box analysed the historical evolution of British architecture in relation to the changes of scenarios and the human ambition involved. 6 rooms were designed as a celebration and analysis of the hidden philosophical meanings behind the nation’s contemporary architecture and the way of living in current society. Submitted to the 2018 Venice Biennale di Architettura competition for the British Pavilion, design and artwork by studiopluz.

Sky Box analysed the historical evolution of British architecture in relation to the changes of scenarios and the human ambition involved. 6 rooms were designed as a celebration and analysis of the hidden philosophical meanings behind the nation’s contemporary architecture and the way of living in current society. Submitted to the 2018 Venice Biennale di Architettura competition for the British Pavilion, design and artwork by studiopluz.

Sky Box analysed the historical evolution of British architecture in relation to the changes of scenarios and the human ambition involved. 6 rooms were designed as a celebration and analysis of the hidden philosophical meanings behind the nation’s contemporary architecture and the way of living in current society. Submitted to the 2018 Venice Biennale di Architettura competition for the British Pavilion, design and artwork by studiopluz.

Sky Box analysed the historical evolution of British architecture in relation to the changes of scenarios and the human ambition involved. 6 rooms were designed as a celebration and analysis of the hidden philosophical meanings behind the nation’s contemporary architecture and the way of living in current society. Submitted to the 2018 Venice Biennale di Architettura competition for the British Pavilion, design and artwork by studiopluz.

Sky Box analysed the historical evolution of British architecture in relation to the changes of scenarios and the human ambition involved. 6 rooms were designed as a celebration and analysis of the hidden philosophical meanings behind the nation’s contemporary architecture and the way of living in current society. Submitted to the 2018 Venice Biennale di Architettura competition for the British Pavilion, design and artwork by studiopluz.

Year 2016
Type Interior Design
Client studiopluz
Photography
Davide Calafà
Year 2016
Type Interior Design
Client studiopluz
Photography
Davide Calafà

Year 2016
Type Interior Design
Client studiopluz
Photography
Davide Calafà
Year 2016
Type Interior Design
Client studiopluz
Photography
Davide Calafà

Biennale 00-1
Biennale 05
Biennale 01
Biennale 06
Grotta 02
Grotta 01
Piscina
Poll
<
>
© 2019 studiopluz. All rights reserved
© 2019 studiopluz. All rights reserved
© 2019 studiopluz. All rights reserved
Logo instagram-02